O nama

Palir yachting d.o.o. za nautički turizam, tvrtka osnovana 27. ožujka 2009. godine, sa sjedištem u Zagrebu, Ulica Dane Duića 3.

Osnovna je djelatnost tvrtke nautički turizam te su iza nas preko deset uspješnih sezone u kojima bilježimo vrlo dobre rezultate poslovanja.

Najvažnije je istaknuti da je tvrtka Palir yachting izravno povezana kao domaći partneri jedne od najvećih europskih čarter-tvrtka − KIRIACOULIS MEDITERRANEAN CRUISES SHIPPING S. A., sa sjedištem u Grčkoj, koja se u ovom trenutku nalazi u samom svjetskom vrhu čarter-djelatnosti, što jamči uspješno poslovanje. Ista posjeduje više od 450 jahta u floti i 27 baza širom svijeta. U samom vrhu tih 27 svjetskih baza nalazi se upravo naša baza u Zadru.

Naša nautička baza i flota smještena je u marini Zadar − Tankerkomerc u Zadru, jednoj od većih i ljepših marina na Mediteranu. U poslovnoj suradnji s čarter-tvrtkom Albatros yachting d. o. o. iz Zadra već niz godina ostvarujemo iznimno uspješnu popunjenost predviđenih kapaciteta. Važnu sastavnicu baze čini osoblje tvrtke te poslovni partneri koji su u svakom trenutku spremni pomoći gostima da
bi im odmor učinili još boljim i ugodnijim. S ponosom možemo reći da je baza u Zadru dosadašnjim uspjesima i iskustvom opravdala svoju profesionalnost i odgovornost prema gostima koji su prepozna- li kvalitetu i sigurnost koja im je ponuđena. Po dolasku u Zadar naći ćete se u samom srcu sjeverne Dalmacije, odakle možete birati želite li se otisnuti put prostranstva Kornatskog arhipelaga ili uživati u raznovrsnosti južnih otoka.

Od 2013. godine proširujemo poslovnu suradnju i uključujemo dodatnu čarter-tvrtku Jadranka yachting d. o. o. iz Malog Lošinja, čija se flota sastoji od potpuno novih Elanovih, Bavaria i Jeanneau jedrilica te tako proširujemo ponudu i djelatnost u novoj bazi u Malom Lošinju, odnosno na novom području Jadrana. Jadransko more s više od 1 000 otoka raj je za jedriličare. Iskoristite priliku i upozna- jte prirodne ljepote hrvatske obale iz druge perspektive. Očuvana priroda i sloboda jedrenja idealan su spoj za Vaš odmor ili korporativno druženje.

Najveća novost u 2019. godini je promjena kompletnog poslovanja u vidu promjene kompletne flote u novu i to sa novim nagrađivanim modelima plovila kao što su Beneteau, Jeanneau i Fountaine Pajot. Osim promjene marki plovila ulazimo u suradnju sa čarter tvrtkom Ultra Sailing d.o.o. iz Splita koja bilježi već preko 20 uspješnih godina u jedriličarskim aktivnostima. Njihove baze nalaze se u Splitu, Trogiru i Dubrovniku, a to nam je strateški važno kako bi svoju flotu ponudili i na iznimno atraktiv- nom južnom Jadranu. Njihova flota se sastoji od novih Beneteau i Fountaine Pajot modela.

Hrvatska obala, jedinstvena po svojim prirodnim ljepotama, kulturnom bogatstvu, izuzetnoj gas- tronomskoj ponudi, vratit će Vas u vremena kada su ljudi živjeli od mora i s morem. Jedrenje je jedan od najpopularnijih i najučinkovitijih oblika povezivanja djelatnika i poslovnih partnera. Za vrijeme jedrenja na vidjelo izlaze sve osobine koje se traže i u poslovnoj praksi određene tvrtke, što je značajka velikog team building projekta.

Jedrenje će Vam pružiti mogućnost izgradnje osobina za dobar i kvalitetan tim koji će nastaviti uspješno jedriti i po povratku u radno okruženje.